Bröllopsfotograf Stockholm | Bröllopsfotograf Skåne 

Den 27 november 2014, det var den dagen jag startade Kärleksfoto. Jag har fotograferat ett tag men kände att nu vill jag göra detta på riktigt. Jag har sedan barndomen haft tre stora drömmar, åka till Japan, skaffa mig en katt och jobba som fotograf. Första drömmen förverkligades i juni i år. Jag packade väskorna och reste till drömlandet.Det kunde inte ha blivit bättre! Japan jag återvänder 🙂

Drömmen avseende en katt..ja..det kommer..

Sedan flera år tillbaka har jag drömt om att få jobba med fotografering. Specifik som bröllopsfotograf. Förr ett år tänkte jag, vad har jag att förlora, jag ska satsa! Idag sitter jag här och är så tacksam för allt jag har fått göra. Alla par jag har fått fotografera, alla kramar, skrattar, tårar, lycka och främst all kärlek. Det har varit ett magiskt år och jag ser fram emot att fortsätta att jobba med det jag brinner mest för. Jag älskar att jobba som bröllopsfotograf och vill fira detta mer er !

Detta ska vi fira med en stor tävling! 

SÅ vinner du en bröllopsfotografering: 

Nu ger jag ett par chansen att vinna en bröllopsfotografering. Ja, ni läste helt rätt. Ni kommer vinna en bröllopsfotografering av mig. Vinsten består av femtimmars fotografering för ett par som gifter sig i mars-april eller oktober-december 2016. Bröllopet kan äga rum var som helst i världen.

Detta vinner ni :

  • 5 timmars fotografering
  • 300-400 digitala bilder på USB
  • Två fine art prins.
  • En webbgalleria för att visa upp era foton

Reglerna :

  • Ni behöver motivera varför ni vill att jag ska fotografera ert bröllop.
  • Ni behöver berätta om ert bröllop. Exempelvis vill jag veta när och var det äger rum. Hur kommer det att se ut?Har ni ett tema? Antal gäster?
  • Vem gifter sig? Berätta om er själv. Hur träffades ni? Varför ska ni gifta er?  Jag vill helt enkelt ta del av er historia.
  • För att öka er vinstchanser så kan ni följa mig på Instagram och Facebook, dela facebookinlägget/instagram samt tagga 5 personer ( På Instagram/Facebook) som ni vill bjuda till ert bröllop.
  • Ni deltar genom att skriva/kommentera här på bloggen.

Värdet av fotograferingen : 11 900 kr. 

Villkor: 

Sker bröllopet utanför Stockholm, så betalar paret för flyg/tågresa,  två dagars boende samt logi. Eventuellt vinstskatt får vinnaren stå för. Paret godkänner användning av foton för marknadsföring av företaget Kärleksfoto.

Tävlingen pågår fram tills 12 december. Vinnaren annonseras ut senast 21 december.

 

 

Bröllopsfotograf, tävling

 

Det är inte slut!

Kommer ni inte gifta er men vill fortfarande fotograferas bjuder jag på 10% rabatt på porträttfotografering. 

Priser hittar ni här : http://www.karleksfoto.se/priser-parfotografering/ . Uppge Blackfriday vid bokning som drar jag av 10% rabatt.

 

Lycka till!!