Familjefotografering i Lund- med  kärlek, lek och skratt

Jag fotograferar kärleksfoto, de flesta skulle kanske, eller antagligen, förknippar det med bröllopsfotografering och parfotografering. Ja det är det också. Jag marknadsför mig som bröllopsfotograf ju. Men då och då försöker jag dokumentera ett par timmar med en hel familj oavsett konstellation.

I början av augusti, dagen efter en 12-timmars bröllopsfotografering i Malmö, åker jag till Lund för att fotografera min goda vän Anna. Anna kommer tillsammans med henne son Rasmus , syster Åsa och Åsas tre döttrar, Felicia, Amanda och Elina. Jag har fotograferat familjen förr. Och mark my words, jag har alltid alltid kul med den här familjen. Familjefotografering med den här familjen är intensiv, rolig och jag lämnar alltid sessionen med glädje och otroligt roliga och fina foton. Foton som återspeglar lekfullheten i den här familjen. Den här familjen testar min kreativitet, familjen vill ha roliga foton, foton som återspeglar lekfullheten i deras familj, och man har bara en stund på sig att göra det. Men, det går 🙂

I 1 timme och 45 minuter får den här familjen leka med varandra, de tävlar ”vem är smartast, snyggast, envist?”, klättrar, hoppar, springer, går och massor massor med andra aktiviteter.

Jag har verkligen kul med Anna och hennes familj. Jag vet att de också har kul, vi spenderar en stund tillsammans, en dag som sedan de kan komma ihåg genom några foton.

Nedan kommer ni att se ett urval av foton. Mina familjefotograferingar återberättar, speglar individerna och relationen mellan alla.

Jag är glad och nöjd, Anna och hennes familj är glad, hon skickar följande till mig

”[…] och än en gång du är en helt fenomenal fotograf som lyckas fånga våra barn och ungdomar precis som dom är”

Jag känner mig stolt och otroligt hedrad, att vara en familjefotograf är alltid så otroligt roligt!

Familjefotografering,

Familjefotografering,Familjefotografering,008-storyboardFamiljefotografering,Familjefotografering,

familjefotograferinf

031-storyboard

 

Familjefotografering,

Familjefotografering,Familjefotografering,Familjefotografering,Familjefotografering,Familjefotografering,025-storyboard