Bröllopsfotograf Stockholm | Bröllopsfotograf Skåne

De viktigaste bröllopsfoton – endel av mig och endel av er – 

Om du ska klicka på en sida, bara en sida, så är den den här sidan du ska bläddra i. Jag samlar de viktigaste stunderna, berättelserna, och känslorna tagna under ett bröllop. Jag samlar tårarna, leenden, ömheten, kärleken, lek, leendet, blicken, farfars kärlek till barnbarnet..ja , här samlas allting och lite till. Här finns mitt jobb som bröllopsfotograf, som människa, här samlar jag de romantiska, de vackra, de drömska och emotionella ögonblicken.

Det är aldrig enkelt att välja, men jag vill ge det en chans. Hur blir ett foto viktig? Jo, den förmedlar en känsla. Det behöver inte vara kärlek. Det kan vara något annat. Det är ett foto som får dig att stanna upp och betrakta den en lite stund längre. Den sätter igång någonting i dig. Ibland är det för att den är estetiskt vacker, andra gånger för att den är sårbart vacker eller bara vackert ..jo, det är nog vackert för att ni lät mig få ta del av det. Mina favoriter, är endel av mig och endel av er. Ni hjälper mig skapa detta, genom att bjuda in mig, lita på mig och låta mig få fånga det med min kamera. Detta gör mig till en bröllopsfotograf.

Den här sidan är alltså organisk, den kommer förändras i takt med att tiden går. Vissa foton försvinner och ersätts av andra. Det är inte konstigt, jag växer som fotograf, jag växer som människa och mina foton förändras med mig. Jag är glad, för jag vill se detta som en ständig resa. Inte bara för min skull utan för er. För varje par jag träffar, för varje familj jag bjuds in till, så förändras en liten sak hos mig. Jag blir mer komplex som människa, jag blir mer universell, jag blir varse om hur liten jag är i jämförelse med de 7,2 miljarder människor på vår planet. Jag blir en bättre fotograf.

Den här sidan hyllar min kärlek till bröllopsfotografering . Kärleken till det vackra som kan vara tårarna, kramen, dekorationen, berättelsen. Kärleken till det romantiska, som kan vara blicken dottern ger till fadern eller paret till varandra. Det drömska, som kan vara hur solen faller på klänningen. Och det emotionella, ja, det är egentligen allting kombinerat, men den där stunden som jag inte kan påverka, stunden som sker som en reaktion till någonting, det mest sårbara som utspelar sig. När jag har fångat allt detta, just då känner jag, som bröllopsfotograf, en inre frid. Detta vill jag alltid göra.

Så, detta är min sida. Det är här ni lär känna mig som bröllopsfotograf eller mer som människa.

Tack,

Kawtar

Bröllopsfotograf – Kärleksfoto