Cirkel av kärlek – Sprida kärlek på internet.

Cirkel av Kärlek

 

Jag vill testa en grej, men jag behöver veta vad ni tycker.
Kärleksfoto handlar ju om att fira kärleken i våra relationer. Det behöver nödvändigtvis inte vara kärleken till ens partner, det kan lika gärna vara till barnen, djuren , kompisen eller kanske till en sak.
Så jag vill hylla detta, genom att erbjuda mina läsare (och kanske andra) chansen att få berätta lite om sin kärlek. 

Praktiska detaljer:
Jag träffar personerna/personen, vi lär känna varandra och ni får berätta lite om er, under tiden kommer jag ta lite foton. Foton och berättelsen kommer sedan att användas här och på min hemsida.
Men jag kan inte göra det om ingen vill, så min fråga, vem skulle kunna tänka sig vara med och skapa en Cirkel av Kärlek med mig?

Just nu finns jag främst i Stockholm, men då och då åker jag ner till Malmö. Jag tänker att jag vill åtminstone träffa 12 personer. Så minst en berättelse varje månad. SÅ detta är ingen tävling, jag vill träffa många människor, men kommer dock begränsas av tiden.

SÅ vill du vara med?
Berätta gärna om ni vill vara med, skicka mejl och tagga någon (se nedan) annan ni tror vill göra det.
Jag vill ge detta till er, så det kommer vara gratis. Som tack kommer ni få någon fin bild som ni kan använda själv.
Hjälp mig att skapa en Cirkel av kärlek

Tagga, kommentera, dela så sprider vi detta,

ps: Ni som känner att ni kanske inte vet vad ni ska säga när ni väl träffar mig. Det är ingen fara, jag kommer att hjälpa er, tillsammans kommer vi skapa fantastiska historier att dela med oss till världen ( ok..Sverige..)

ps: läs gärna mitt inlägg om min kärlek till bröllopsfotografering här
http://www.karleksfoto.se/de-viktigaste-brollopsfoton-ende…/

ps: För inspiration kan ni följa den här killen @Humans of New York  på Facebook. Jag vill göra en liknande grej, fast med ett samtalsämne …Kärlek såklart.