Bröllopsfotograf Stockholm | Bröllopsfotograf i Stockholm

Bohemiskt bröllopsfotografering i Stockholm

Åh!! Alltså jag har så längtat efter att kunna skriva detta inlägg! Men jag har väntat med det tills den perfekta ögonblicket..seriously?

Bröllopsfotografen inom mig jublar av glädje !!!

Jag älskar natur, jag älskar bröllop, jag älskar bohemiskt, älskar gulliga par, älskar kransar, jag älskar sommar, buketter och slutligen älskar jag makeupartister som vet hur man lyfter fram de allra bästa dragen hos ett par. Om vi slår ihop alla dessa så får vi det jag kallar DEN perfekta fotosessionen för KÄRLEKSFOTOS bröllopsfotograf …aka..ME!

I ett samarbete med Hair-makeupartisten Tilde ( Beautybytilde.se) och Viktoria Falén ( Melody Flowers) fick jag chansen att fotografera paret Jasmin och Nabil.
 
Tack alla för ett fint samarbetet!
Melody Flowers tack så mycket för den bedårande vackra & perfekta kransen och buketten. Ni överträffade alla mina förväntningar, tack så jättemycket!
 
BeautybyTilde,  som vanligt så levererar du perfektion i ditt arbete. Du lyckas alltid framhäva människans finaste drag.
 
Jasmin och Nabil, ni var det perfekta paret. Det var superkul att få fotografera er och gå wild och crazy ( ..ish) under fotograferingen. Resultatet blev fantastiskt!
 
Jasmin och Nabil vann en stylade fotogoraferingering hos mig och lät mig gå Wild and Crazy (…ja..ish)
 
Efter 14 myggbet, två timmars fotografering så lyckades vi skapa magi, romantik och skönhet!!!
 Ni kan följa 
BeautyByTilde på Facebook   & Instagram
Melody Flowers på Facebook  & Instagram 
 
Happy photographer 🙂